Par skabte sig tosset på fastfoodrestaurant

(Arkivfoto: Allan Andersen)

ROSKILDE: Natten til mandag kl. 00.52 fik politiet en anmeldelse om, at to personer – en mand og en kvinde – skabte en masse uro på en fastfoodrestaurant på Ringstedgade, så det forstyrrede øvrige kunder. Det går ikke at forstyrre madroen, så en patrulje blev sendt afsted mod stedet.

Politiet fik kort efter kontakt til en 30-årig kvinde og en 34-årig mand begge fra Roskilde, som var faldet lidt til ro. De blev dog bedt om at forlade stedet på grund af deres adfærd, hvilket manden havde svært ved at forstå og begyndte at råbe ad både gæster og politiet.

Han blev derfor anholdt og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. Efter knap en time i politiets varetægt var han faldet til ro.

Ved løsladelse blev han taget imod af den 30-årige kvinde, som ventet på ham uden for politistationen i Roskilde. Da hun så politiet løslade manden, var hun meget opfarende og påstod sig bestjålet for et større kontantbeløb i løbet af natten.

Den 30-årige var påvirket af spiritus og skabte sig så meget i forbindelse med den påstående tyveri af pengene, at politiet måtte se sig nødsaget til at anholde og sigte hende for ordensbekendtgørelsen.

Hun blev derfor også lagt til afrusning og afkøling i detentionen, indtil den løsladte mand kl. ca. 03.00 igen henvendte sig på politistationen. Han havde nemlig fundet kvindens pung med kontanterne i på den strækning, hun var gået fra fastfoodrestauranten og til politistationen.

Den 30-årige kvinde blev oplyst herom og faldt helt til ro, hvorfor hun blev løsladt kort efter, men dog fortsat sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen på grund af den tidligere adfærd over for politiet. Begge kan således se frem til at modtage bøder som følge af deres adfærd søndag nat.