Voldsomt overfald på mand i Gørlev

(Foto: Allan Andersen)

GØRLEV: 32-årig mand anholdt som mistænkt for voldsomt overfald på mand i Gørlev mandag eftermiddag.

Midt- og Vestsjællands Politi modtog mandag eftermiddag kl. 14.57 via alarmcentralen en anmeldelse om, at en ambulance var sendt til en tankstation på Gørlev Landevej, Gørlev, hvor en mand havde søgt tilflugt efter et voldsomt overfald.

Den forurettede er en 45-årig mand fra Slagelse, som hastigt blev bragt til Rigshospitalet, hvor han fortsat er indlagt til behandling for sine svære kvæstelser.

Politiet rykkede talstærkt ud til Gørlev-området, hvor det reelle gerningssted blev identificeret som værende landevejen ud for Ulstrupvej 56, Gørlev, hvor det 45-årige offer ifølge vidner, der tilfældigt kom forbi, blev overfaldet af flere personer med diverse slagredskaber.

Yderligere efterforskning i sagen førte politiet frem til Industrikrogen, Jyderup, hvor politiet foretog en ransagning af en adresse, som af politiet er kendt for at være et tilholdssted for personer med relationer til rockermiljøet.

I forbindelse med ransagningen foretog politiet anholdelse kl. 21.01 af en 32-årig mand fra Gørlev, som kunne mistænkes for at have deltaget i det grove overfald på den 45-årige mand.

Politiet har i løbet af aftenen og natten arbejdet intensivt med efterforskningen i et forsøg på at få sikret tekniske spor samt identificeret øvrige personer, der kunne mistænkes for at have en rolle i sagen.

Før anmeldelsen til alarmcentralen er der ifølge vidner kørt en lys, mindre personbil væk fra området på Ulstrupvej, hvor offeret blev overfaldet.

Politiet er interesseret i at få oplysninger om denne bil, hvorfor personer, der måtte have gjort observationer i området eller set den lyse personbil køre væk fra stedet, bedes kontakte Midt- og Vestsjællands Politi på tlf. 46351448 eller via nærmeste politi på tlf. 114.

Midt- og Vestsjællands Politi behandler overfaldet som en sag om forsøg på manddrab inden for en personkreds, der i forvejen har et vist indbyrdes kendskab til hinanden.

Den anholdte forventes fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Holbæk tirsdag eftermiddag. Anklagemyndigheden vil formentlig begære grundlovsforhøret afholdt for lukkede døre af hensyn til den fortsatte efterforskning i sagen.

Midt- og Vestsjællands Politi har på nuværende tidspunkt ikke yderligere oplysninger i sagen.