21-årig litauer varetægtsfængslet: Sigtet for indsmugling af kokain

(Foto: Rigspolitiet)

SØNDERBORG: Den 21-årige blev fredag fremstillet i et grundlovsforhør ved Retten i Sønderborg, sigtet for indsmugling af kokain som dog blev stoppet i grænsekontrollen.

Anklagemyndigheden ved Syd- og Sønderjyllands Politi fremstillede fredag eftermiddag klokken 13.00 en 21-årig mand, litauisk statsborger, i et grundlovsforhør ved Retten i Sønderborg, sigtet for indsmugling af ni kilo flydende væske, der mistænkes for at være kokain i flydende form.

Indsmuglingen blev opdaget i forbindelse med, at den særlige politi- og toldenhed gennemførte kontrol ved grænsen i Frøslev torsdag eftermiddag, og den 21-årige blev anholdt af betjente fra Udlændingekontrolafdeling Vest ved Syd- og Sønderjyllands Politi.

Anklagemyndigheden begærede lukkede døre af hensyn til efterforskningen, og den 21-årige mand blev varetægtsfængslet i fire uger.