45-årig mand dræbt på stedet i frontal kollision

(Foto: Allan Andersen)

HILLERØD: En 45-årig mand blev dræbt på stedet, tirsdag eftermiddag kort før kl. 16. Han var fører af en lille personbil af mærket Toyota som kolliderede frontalt med en kraftig personbil af mærket Cadillac. Føreren af Cadillac’en er kvæstet i endnu ukendt omfang, men er udenfor livsfare.

I alt tre biler var involveret i ulykken, de to nævnte biler som kørte frontalt sammen og en tredje bil som ikke nåede at bremse op og derfor ramte den dræbtes bil bagfra – der var dog ikke tale om en voldsom påkørsel.

Føreren af den tredje bil kom kun lettere til skade og er udenfor livsfare, ifølge Nordsjællands Politi.

De pårørende til den dræbte mand er blevet underrettet.

Brandvæsnet fik efter ulykken hurtigt opsat skærme som hindrede bilisterne, som endnu holdt i kø omkring ulykkesstedet, i at se nogen af de implicerede bilister. Politiet fik efter en lille halv time stille og roligt vendt de bilister som hang fast omkring ulykkesstedet, og sendt dem retur ad Isterødvejen.

Der er foretaget omfattende tekniske undersøgelser af uheldsstedet, men det er endnu for tidligt at sige hvilken bil som kom over i modsatte vognbane. Først efter de indledende tekniske undersøgelser var foretaget, kunne brandfolkene fra Frederiksborg Brand & Redning i Hillerød skære den dræbte ud af hans bil, og påbegynde oprydningen på uheldsstedet.

Politiet er ved 20-tiden meldt færdige med oprydningen på motorvejen, og der er igen åbnet for trafik i begge retninger.

Der kom hurtigt skærme op, så bilisterne som holdt i kø blev skærmet for det forfærdelige syn. (Foto: Allan Andersen)
Skaderne på de to biler vidner om en særdeles voldsom kollision, og den lille Toyota havde ikke en chance mod den langt tungere Cadillac. (Foto: Allan Andersen)
Bilen kunne på ingen måde beskytte den dræbte 45-årige mand, kraften i kollisionen fik den lille personbil til at bryde fuldstændig sammen i rammen. (Foto: Allan Andersen)