Biljagt: 20-årig standset ved påkørsel med politibil

(Arkivfoto: Allan Andersen)

FAXE: Natten til lørdag måtte en politipatrulje bruge deres patruljevogn til at stoppe en biltyv i en stjålet bil.

En 20-årig mand fra Haslev blev lørdag klokken 01.26 anholdt og sigtet for tyveri af en bil. Det skete dog først efter at politiet havde eftersat den 20-årige i området omkring Faxe og forsøgt adskillige gange at få ham til at standse, hvilket han dog ikke var villig til.

På Rådhusvej blev der sat en stopper for eftersættelsen ved at politibilen kørte ind i den 20-åriges bil, som derefter blev bragt til standsning og den 20-årige mand hevet ud af bilen.

Det viste sig, at den 20-årige havde stjålet bilen kort forinden lidt uden for Haslev, og han blev derfor sigtet for tyveri af bilen. Han blev afhørt på politistationen i Næstved og løsladt igen lørdag morgen kl. 06.34.