Dumt: Mand skød sig selv i hånden og blev anholdt

(Modelfoto)

SKØDSTRUP: En 57-årig mand fra Skødstrup måtte torsdag morgen kl. 08.57 en tur forbi lægen, efter han var kommet til at skyde sig selv i hånden.

Som en ekstra bonus reagerede Østjyllands Politi straks, da ordensmagten fik oplysninger om, at manden havde pådraget sig et skudsår. Politiet tog kontakt til manden og aflagde ham en visit på hjemadressen som blev ransaget.

Her fandt politiet en ulovlig pistol og noget ulovligt ammunition. Derudover lå der også flere lovlige luftvåben og en hardballpistol. Det var en af luftpistolerne, som den 57-årige var kommet til at skyde sig selv med.

Selvom luftvåbnene er lovlige, bad den 57-årige om politiets hjælp til at destruere dem, da han ikke længere var tryg ved dem. Alle våben – både lovlige og ulovlige – blev derfor beslaglagt, og den 57-årige blev anholdt og sigtet for at overtræde våbenloven.