Flygtede fra hastighedskontrol: Smadrede to hjul mod kantsten under flugten

(Foto: Allan Andersen)

SLAGELSE:  Trods en ihærdig indsats, bla. flugt både i bil og til fods, så endte en 28-årig mand med at blive sigtet for narko- og spirituskørsel, overtrædelse af fartgrænsen og forsøg på flugt fra politiet.

Køreturen for en 28-årig mand fra Slagelse endte tirsdag aften med to flade dæk i rundkørslen ved Sdr. Ringgade/Slagelse Landevej.

Det skete, efter han klokken 22.28 var blevet nappet i en hastighedskontrol på Slagelsevej ved Fuglebjerg. Lasermålingen viste, at han kørte ikke mindre end 147 km/t, men da politibetjentene ville standse ham, accelererede han yderligere og fortsatte i retning mod Slagelse – nu med en politibil i hælene.

I rundkørslen mistede den 28-årige herredømmet over bilen, som skred ind i en kantsten og punkterede. Han forsøgte herefter at stikke af fra stedet til fods, men blev hurtigt løbet op og anholdt.

En alkometertest viste, at han havde en promille, der var højere end tilladt, og en narkometertest gav udslag for cannabis. Han blev derfor sigtet for spirituskørsel og narkokørsel og desuden også for ikke at ville rette sig efter politiets anvisninger.

Der blev taget en blodprøve af den 28-årige, og han blev løsladt igen klokken 0.42.