Fyns Politi efterlyser vidner til et røveri i Svendborg

(Arkivfoto: Allan Andersen)

SVENDBORG: Ung mand blev tildelt flere slag i ansigtet og herefter frarøvet sin telefon og pung ved busterminalen i Svendborg tirsdag aften.

Onsdag aften i tidsrummet mellem ca.  kl. 23.15 og kl. 23.30 på Toldbodvej i Svendborg ved busterminalen ca. ved hjørnet Toldbodvej/Jessens Mole blev en 25-årig mand antastet af fire unge mænd, der bad ham om udlevere mobiltelefon, pung og værdier, hvilket han ikke ville. Gerningsmændene tildelte forurettede flere slag i ansigtet og væltede ham omkuld, hvorefter de tog hans mobiltelefon, cigaretter og hans pung indeholdende diverse kort og et mindre kontantbeløb.

Forurettede har beskrevet den ene af de fire personer som værende A: mand, ca. 20 år, 190cm høj, mørk i huden, talte dansk med arabisk accent, mørkt hår kortklippet i siderne og længere for oven, iført hvid hættetrøje.

De tre øvrige personer beskrives alle som værende mørke i huden, iført mørkt tøj og talende dansk med accent.

Politiet ønsker kontakt til evt. vidner, der måtte have set selve røveriet eller gerningsmændene før/efter røveriet.

Hvis man har set noget eller ved noget i relation til sagen, så ring på 114.