Hurtig vagt fik fat i formodet kabeltyv

(Arkivfoto)

SKEJBY: En vagt med kvikke fødder tilbageholdt mandag omkring kl. 23.00 en 32-årig mand, som nu sigtes for at stjæle kabler fra en virksomhed på P.O. Pedersens Vej.

Vagten kørte rundt i området, da han opdagede to mistænkelige mænd, som luskede rundt tæt på virksomheden. De fik meget travlt, da de så vagten og løb hen mod et hegn, som de begyndte at kravle over.

Det var dog kun den ene mand, der slap væk, for vagten nåede frem, inden den anden kravlede over hegnet. Den tilbageholdte viste sig at være en 32-årig mand, som blev anholdt, da politiet kort efter kom frem.

Tæt på, hvor mændene havde gået, fandt en hundepatrulje nogle kabler, som mændene efter al sandsynlighed har stjålet fra virksomheden. Østjyllands Politi efterforsker nu sagen nærmere for at finde frem til den anden gerningsmand.