Mand efterlyses: Rev fat i skolepiges cykel

(Foto: Allan Andersen)

GREVE: Torsdag formiddag Kl. 09.45 modtog politiet en anmeldelse om, at tre mindreårige piger dagen i forvejen var blevet antastet på Skoleager af en mand, som havde været ubehagelig over for dem ved at tage fat i den ene piges cykel.

Torsdag morgen oplyste pigerne, at de havde set manden igen tæt ved deres skole, hvorefter skolen anmeldte sagen til politiet. En patrulje blev sendt til stedet, men fandt ikke frem til manden. Politiet talte herefter med pigernes forældre om sagen.

Den skumle mand beskrives således:
A: Mand, Dansk af udseende, 40-65 år, 160-175 cm, Kropsbygning: Almindelig, Hudfarve: Hvid, Hårfarve: Grå, Yderligere kendetegn: Kort skæg. Tatovering på hånden Talte: Dansk, Iført: Rød vinterjakke, hvid T-shirt, sorte sko.

Sagen undersøges nu nærmere, og politiet vil i den forbindelse gerne i kontakt med den beskrevne mand, for at få hans forklaring i sagen og få klarlagt, hvad hans hensigt var.

Kontakt politiet på tlf. 114, hvis du har oplysninger i sagen.