Mand hårdt kvæstet: Graveskovl på et ton faldt ned over ham

MØRKØV: Tirsdag formiddag kl. 10.05 kørte politi og ambulance til en arbejdsulykke i et værksted på Håbetvej, der blandt andet reparerer entreprenørmaskiner, hvor en medarbejder havde fået en tung graveskovl over sig.

Den tilskadekomne, en 35-årig mand fra Hørve, som havde arbejdet på maskinen, fik den ca. 1 tons tunge skovl ned over krop og ben. Politiet undersøgte ulykkesstedet nærmere, hvor det viste sig, at den strop som holdt skovlen var knækket, så skovlen faldt ned.

Arbejdstilsynet blev tilkaldt til at undersøge stedet nærmere.

Den 35-årige blev fløjet til Rigshospitalet, hvor han blev indlagt på intensiv afdeling. Han blev vurderet til at være uden for livsfare, men han er fortsat indlagt til behandling. Når politiets og arbejdstilsynets undersøgelser er færdige, vil der blive taget stilling til, om der er sket brud på lov om arbejdsmiljø.