Mand med kniv anholdt i Bruuns Galleri

(Foto: Local Eyes)

AARHUS: Flere patruljer fra Østjyllands var mandag eftermiddag til stede i Bruuns Galleri i Aarhus, efter at der kl. 14.50 var kommet en anmeldelse om, at en 53-årig mand stod med en kniv inde i en butik på 1. sal. 

Den 53-årige mand havde fremvist en kniv i butikken og forlangte, at personalet skulle tilkalde politiet. Da politiet kom frem, lykkedes det de to medarbejdere i butikken at komme væk fra stedet, mens betjentene brugte peberspray mod manden.

Området omkring butikken blev afspærret, og gennem dialog fik betjentene kort efter 15.30 overtalt den 53-årige til at lægge kniven fra sig. Han lod sig derefter frivilligt anholde uden større dramatik.
Ingen personer kom til skade, og afspærringen blev fjernet umiddelbart efter.

Alt tyder på, at det var frustration over nogle private forhold, der fik den 53-årige til at gå ind i butikken med en kniv.

Den 53-årige er foreløbigt sigtet for trusler og overtrædelse af knivloven, og politiets jurister skal nu vurdere, om der er grundlag for at fremstille manden i grundlovsforhør.