Mand med kniv anholdt i Bruuns Galleri

(Foto: Local Eyes)

AARHUS: Flere patruljer fra Østjyllands var mandag eftermiddag til stede i Bruuns Galleri.

Mandag eftermiddag kl. 14.50 modtog Østjyllands Politi anmeldelse om, at en 53-årig mand havde kontaktet personalet i en butik i Bruuns Galleri. Han medbragte en kniv og bad personalet om at kontakte politiet. Flere patruljer ankom hurtigt til stedet, hvor den 53-årige havde taget ophold i butikken. Der var ikke andre personer i butikken.

Området omkring butikken blev afspærret, og gennem dialog fik betjentene på stedet kort efter 15.30 overtalt den 53-årige til at lægge kniven fra sig. Han lod sig derefter frivilligt anholde uden større dramatik.

Ingen personer kom til skade, og afspærringen blev fjernet umiddelbart efter. Den 53-årige skal nu afhøres og sagen efterforskes yderligere.