Politiaktion gav våben og narko

(Foto: Allan Andersen)

ROSKILDE/KALUNDBORG: Torsdag slog Midt- og Vestsjællands Politi til på flere adresser, og aktionen førte til fund af såvel narkotika som adskillige våben.

Politiet ransagede torsdag to adresser i Roskildes sydvestlige del, hvor politiet mistænkte beboerne for at opbevare narko.

I den ene sag blev en 44-prig mand fra Roskilde sigtet for at være i besiddelse af 4,5 gram hash, 10,27 gram skunk, 4 gram amfetamin, og 5,96 gram ketamin.

På en anden adresse fandt politiet 9,24 gram hash og 10 forskellige ulovlige våben i form af kastestjerner, kasteknive, knojern og en totenschlæger (slagvåben). Her blev en 50-årig mand fra Roskilde blev sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer og våbenloven.

Politiet beslaglagde de ulovlige ting, med henblik på konfiskation. De to sigtede blev afhørt til sagerne, og kan forvente at høre mere fra politiet, når sagerne skal afgøres.

Ransagning i Kalundborg
Torsdag ransagede politiet et hus i Kalundborg, hvor politiet havde en mistanke om, at der blev opbevaret narko.

Flere betjente og en narkohund deltog i ransagningen af huset, hvor der blev fundet 3 stk. ulovlige peberspray, 1 stk. taser (El-pistol), 1 stk. totenschläger (slagvåben), 1 stk fingerring tilpasses med en skarp pig, 13,79 gram hash og 2,69 skunk.

Politiet sigtede en 28-årig mand fra Kalundborg for overtrædelse narkolovgivningen og våbenloven. Han blev afhørt til sagen, og politiet beslaglagde de ulovlige effekter. Politiet fandt desuden et femcifret kontantbeløb ved ransagningen, og beslaglagde en del af pengene, da den sigtede skyldte penge til betaling af bøder til politiet.