Politiet undersøger dødsfald: 86-årig mand fundet død

Foto: Allan Andersen

BROAGER: Der skal afholdes ligsyn efter anmeldelse om en dødfunden ældre mand på Vemmingbund Strandvej i Broager, søndag formiddag.

– Der er dog umiddelbart intet, der tyder på, at der er sket en kriminel handling forud for dødsfaldet, fastslår Syd- og Sønderjyllands Politi, som søndag formiddag kl. 09.41 blev alarmeret om en dødfunden 86-årig mand.

Politi og redningsberedskab ankom efterfølgende til stedet.

Dødsfaldet bliver i øjeblikket efterforsket som et såkaldt mistænkeligt dødsfald, hvilket blandt andet betyder, at der skal afholdes ligsyn for at afdække den egentlige dødsårsag. Men der er umiddelbart intet, der tyder på, at der er sket en kriminel handling forud for dødsfaldet.

Den afdøde er identificeret og de pårørende underrettet.

Syd- og Sønderjyllands Politi kan i øjeblikket ikke oplyse yderligere.