SEV bag vellykket politiaktion: Flere personer anholdt og varetægtsfængslet

(Arkivfoto)

SKANDERBORG: Særlig Efterforskning Vest har lørdag kl. 13.25 foretaget tre anholdelser på rastepladsen ved Ejer Bavnehøj. Anholdelserne blev foretaget på baggrund af en større international efterforskning vedr. særlig kompliceret og grænseoverskridende kriminalitet.

I forlængelse af anholdelserne ved Ejer Bavnehøj blev der via assistance fra svensk politi ligeledes foretaget tre anholdelser i Göteborg.

På baggrund af lørdagens anholdelser på rastepladsen ved Ejer Bavnehøj, fremstillede Særlig Efterforskning Vest to personer i grundlovsforhør søndag kl. 10.00 i Retten i Horsens, mens en person blev fremstillet i grundlovsforhøret in absentia.

Anklagemyndigheden anmodede om, at grundlovsforhøret blev afholdt for dobbeltlukkede døre, og det blev imødekommet af retten.

To personer blev varetægtsfængslet i fire uger ved grundlovsforhøret i Retten i Horsens, og en tredje blev varetægtsfængslet in absentia.