Stjålne luksusbiler fundet i lade: En mand er anholdt

(Foto: Allan Andersen)

GØRLØSE: En mand blev fredag formiddag anholdt i forbindelse med at Nordsjællands Politi har foretaget ransagning af en adresse i Gørløse. Under aktionen er der fundet adskillige luksusbiler på adressen.

Det er ifølge Nordsjællands Politi en hurtig reaktion på en kort efterforskning, som fandt sted fredag formiddag, som udløste lynaktionen mod ejendommen. Her fandt politiet en større antal luksus biler bla. BMW 4WD, Range Rover 4WD, og Maserati og en mand med tilknytning til ejendommen blev anholdt på stedet.

Udfra Kriminalmagasinet Politirapporten’s oplysninger og egne observationer skal der have været mindst 15 luksusbiler som enten er eller er ved at blive transporteret væk fra adressen – om alle biler så er stjålne er en af de ting som Nordsjællands Politi nu undersøger.

Alle bilerne var opbevaret i en længe på en større landejendom, og ladbilerne som skulle fjerne bilerne bakkede stort set alle ind i laden for at læsse bilerne.

Hele aktionen omkring beslaglæggelsen af de mange luksusbiler skete fuldstændig udramatisk, der skal være tale om biler for adskillige millioner kroner som nu er kommet frem i dagens lys.

– Det er biler i den dyre ende. Den ene af dem er en Maserati, så det er ikke hvilke som helst biler. Vi sikrer dem, så de kan blive udleveret til rette ejere, siger politiinspektør Lau Thygesen, Nordsjællands Politi, til Frederiksborg Amts Avis.

Om der vil ske fremstilling i grundlovsforhør af den anholdte mand er der endnu ikke taget stilling til, politiet arbejder fredag eftermiddag fortsat på stedet hvor der er en lind strøm af biler som køres væk.

(Foto: Allan Andersen)
(Foto: Allan Andersen)
(Foto: Allan Andersen)