To dræbt på stedet og en kvæstet i trafikuheld

To blev dræbt på stedet, og en kvæstet ved den voldsomme ulykke, lørdag formiddag. (Foto: Local Eyes)

ODENSE: Et alvorligt færdselsuheld Bogensevej – rute 311 –  ml. Søndersø og Næsbyhoved-Broby har lørdag formiddag kostet to personer livet og kvæstet en.

To personbiler er kørt frontalt sammen med voldsomme skader til følge på begge biler, uheldsstedet er ekstremt glat oplyses det fra mandskab på stedet.

Fyns Politi oplyser at den ene bil, med ældre mandlig fører og ældre kvindelig passager, af ukendte årsager kørte over i den modsatte vejbane og frontalt ind i en modkørende personbil med en kvindelig bilist.

Den kvindelige fører af den anden bil er ifølge Fyns Politi lettere tilskadekommen.

Den ældre mand og kvinde blev dræbt på stedet ved kollisionen, oplyser Fyns Politi. De dræbte er en mand på 85 år fra Nordøstfyn og kvinde på 82 år fra Nordvestfyn. Den tilskadekomne er en kvinde på 68 år fra Nordvestfyn.

Der er en Bilinspektør på stedet, som undersøger ulykken, indtil videre vil der være spærret på stedet så redningsmandskabet kan arbejde i sikkerhed på uheldsstedet som der fra flere sider beskrives som meget glat. Uheldsstedet lå på ulykkestidspunktet i skygge, men om is på vejbanen har haft indflydelse på ulykken er netop det som bilinspektøren skal undersøge.