To personer varetægtsfængslet i sag om indsmugling af kokain

(Modelfoto: Allan Andersen)

Personerne blev fredag ved et grundlovsforhør ved Retten i Sønderborg varetægtsfængslet i fire uger, sigtet for indsmugling af cirka 130 gram kokain.

En 37-årig mand og en 32-årig kvinde, begge danske statsborgere, blev fredag ved et grundlovsforhør ved Retten i Sønderborg varetægtsfængslet i fire uger, sigtet for indsmugling af cirka 130 gram kokain.

Indsmuglingen blev opdaget i forbindelse med en kontrol torsdag eftermiddag ved grænsen i Frøslev, foretaget af den særlige Politi- og Toldenhed, som er et samarbejde mellem Toldstyrelsen og Udlændingekontrolafdeling Vest (UKA Vest) ved Syd- og Sønderjyllands Politi.

Den 37-årige mand erkender delvist, mens den 32-årige kvinde nægter sig skyldig. Kvinden har i tilgift kæret varetægtsfængslingen, mens manden ikke har kæret.