Udenlandske butikstyve snuppet i Føtex

(Modelfoto: Allan Andersen)

NYKØBING F: Politiet fik mandag klokken 12.25 en anmeldelse fra Føtex i Guldborgsundcentret om, at personalet tilbageholdt to personer, der hver havde stjålet en sodavand.

Det var en 19-årig mand fra Rødby og en 20-årig udenlandsk kvinde, som ganske rigtigt hver havde stoppet en Red Bull i lommen og var gået gennem kassen uden at betale. De blev begge sigtet for butikstyveri, og kvinden blev anholdt og taget med til politistationen i Nykøbing til afhøring med en tolk. Hun er efterfølgende blevet løsladt, og de kan nu begge vente en bøde for tyveriet.

Igen klokken 17.52 måtte politiet rykke ud til et butikstyveri i Føtex. Her var det en 26-årig mand fra Nakskov, der sammen med to udenlandske mænd på henholdsvis 20 og 37 år havde stjålet børnetøj og parfumevarer.

De blev alle sigtet for butikstyveri, og de to udenlandske mænd blev anholdt og taget med til politistationen, hvor de blev afhørt med tolk. De to mænd blev senere overført til politiets udlændingekontrolafdeling, hvor deres forhold nu skal undersøges nærmere.