Vidner søges: Groft hærværk mod jødisk gravplads

RANDERS: Østjyllands Politi fik lørdag kl. 15.25 en anmeldelse om, der var begået hærværk mod flere gravsten på en jødisk gravplads på Østre Kirkegård i Randers.

Politiets undersøgelser på stedet viser, at over 80 gravsten er blevet malet med grøn graffiti, og at nogle enkelte gravsten var væltet. Østjyllands Politi har sikret sig spor på stedet og efterforsker nu hærværket nærmere.

”Det er groft hærværk, som berører rigtig mange mennesker, og derfor tager vi sagen meget alvorligt. Vi er i gang med efterforskningen, og vi hører gerne fra vidner, som har set mistænkelige personer gå rundt omkring gravpladsen, eller som har oplysninger om gerningsmændene, ” siger politikommissær i Østjyllands Politi, Bo Christensen.

Har du oplysninger til politiet, kan du ringe på telefon 114.