23-årig iraker stak mand ned i Esbjerg

(Foto: Local Eyes)

ESBJERG: En 23-årig irakisk statsborger blev lørdag morgen anholdt, efter et knivstikkeri omkring kl. 08.06. Ofret var en 27-årig mand som slap fra overfaldet med lettere skader, og kunne efter behandling på skadestuen igen udskrives.

Anklagemyndigheden ved Syd- og Sønderjyllands Politi fremstiller søndag klokken 08.00 den anholdte gerningsmand, identisk med en 23-årig mandlig irakisk statsborger, i et grundlovsforhør ved Retten i Esbjerg, sigtet for grov vold mod en 27-årig mand fra Esbjerg lørdag morgen i området omkring Skolegade i det centrale Esbjerg.

Politiet søger vidner til knivstikkeriet, og man skal ringe på 1-1-4 med oplysninger.

Den forurettede fik overfladiske skader ved hændelsen, blev behandlet på skadestuen og er udskrevet.

Anklagemyndigheden vil begære lukkede døre, og Syd- og Sønderjyllands Politi kan i øjeblikket ikke oplyse yderligere til pressen.