Efterlyser mand med rød hue for voldtægtsforsøg i Rødovre

Københavns Vestegns Politi offentliggør overvågningsbilleder af en mand, der mistænkes for at forsøge at voldtage en 40-årig kvinde ved Rødovre Station natten til lørdag.OBS: Den efterlyste mand har d. 04.12.2019 meldt sig selv til politiet – efterlysningen er derfor ikke længere aktiv !

Klokken 03.11 lørdag den 30.11, modtog Københavns Vestegns Politi anmeldelse om forsøg på voldtægt ved Rødovre Station på Damhus Boulevard i Rødovre. En 40-årig kvinde var blev lagt ned på jorden og befølt af en gerningsmand. Overfaldet blev stoppet, da kvindens kæreste kom til stedet, hvilket fik gerningsmanden til at flygte i ukendt retning.

Overfaldsmanden beskrives således:
A: Mand, dansk, ca. 35 år gammel, ca. 185-190 cm. høj, alm. af bygning, rødblond kort skæg. Han var iført en mørk jakke og rødlig hue med gult mærke.

”Der er tale om et usædvanligt groft overfald. Heldigvis er de overvågningsbilleder vi har i sagen, relativt tydelige. Vi håber derfor på, at offentligheden kan hjælpe os med at identificere gerningsmanden”, siger leder af overgrebssektionen Rikke Thestrup.

Kan du genkende manden eller har du øvrige oplysninger i sagen, kan Københavns Vestegns Politi kontaktes hele døgnet på 43861448