Fyns Politi efterlyser to gerningsmænd til indbrud på bibliotek

SKÅRUP: Fyns Polti efterlyser to gerningsmænd som natten til lørdag den 14. december mellem kl 00.30-01.00 brød ind på Skårup Bibliotek/ Kulturcenter i Skårup på Sydfyn. Genkender du de to personer på billederne eller via signalement, så kontakt politiet på 114.

Der er tale om to gerningsmænd (A og B) til indbrud på Skårup Bibliotek/Kulturcenter den 14. december 2019  i tidsrummet kl. 0030-0100.

Gerningsmændene beskrives som følgende:
A : Mand 18-25 år, ca. 170-180 cm høj, alm. af bygning, iført sort North Face jakke med hætte, mørk hættetrøje under jakke, sorte Adidas joggingbukser, sorte kondisko med hvide såler (formentlig af mrk. Nike), grå tynde arbejdshandsker, medbringende koben og bidetang. 

B : Mand, 18-25 år, ca. 170-180 cm høj, alm. af bygning, iført mørk tynd dunjakke med mindre mærke på venstre ærme, blå jeans, sorte sko med lyst mærke under sål, blå/sort arbejdshandsker, medbringende koben.