Hvor lavt kan man synke: Mand stjal pyntegran fra kirkegård

(Modelfoto)

SVENDBORG: En midaldrende mand forsøgte onsdag at stjæle gran fra den lokale kirkegård og efterfølgende sælge det videre fra sin vejbod. Men den gik ikke.

I går snuppede en patrulje i Faaborgområdet en midaldrende mand på fersk gerning, da han stjal gran fra den lokale kirkegård. Og som om det det ikke var nok, så lagde han efterfølgende grannet til salg i sin egen vejbod.

– Ja, jeg skal ærligt indrømme, at jeg blev ret paf, da jeg hørte om sagen i morges, siger fungerende politikommissær Rasmus Tyllesen fra Fyns Politis politistation i Svendborg, og fortsætter. – Grandækningen på kirkegårde er selvsagt ikke noget, som man bare må gå ind og tage, og man må selvfølgelig heller ikke sælge det videre bagefter.

Patruljen fra Fyns Politi var på stedet i anden politiforretning og overværede tilfældigt, at manden tog gran fra kirkegården. De fulgte forsigtigt efter manden, og bemærkede at han efterfølgende lagde det stjålne gran til salg i sin egen vejbod. Manden kan nu se frem til en bøde.

Fyns Politi har haft kontakt til kirkens personale.