Narkobilist påkørte modkørende bilist

(Foto: Allan Andersen)

FREDENSBORG: Lørdag eftermiddag omkring kl. 17.15 var to bilister involveret i et færdselsuheld ved krydset Humlebækvej – Benediktevej. Kollisionen udløste afspærring af Humlebækvej, mens der blev ryddet op.

En af bilisterne, identisk med en 29-årig mand fra Midtsjælland, kørte i sin Audi ad Humlebækvej da han fik styret over i modgående vejbane og kolliderede frontalt med en modkørende 56-årig mand fra Hillerød.

Begge biler fik stort set revet venstre forhjul af i kollisionen, men på trods af at begge biler blev totalskadet ved uheldet så slap begge bilister uden alvorlige skader fra uheldet.

Uheldet og oprydningen medførte en fuldstændig afspærring af uheldsstedet i en god times tid, og vanen tro var der bilister som ikke kunne tåle at holde i kø, og derfor foretog u-vendinger på Humlebækvej – uanset de dobbelte fuldt optrukne linier på stedet.

Politiet foretog rutinemæssig kontrol af de to implicerede bilister, og det viste sig at den 29-årige mand var positiv for euforiserende stoffer, han blev derfor anholdt og sigtet for narkokørsel og taget med til en udtagelse af en blodprøve.

Blodprøven skal nu fastslå om den 29-årige mand reelt var narkopåvirket eller ej.

(Foto: Allan Andersen)