Spritbilist uden kørekort på tur med kniv og kanonslag

(Foto: Allan Andersen)

SLAGELSE: I forbindelse med en almindelig patruljering, standsede et par betjente natten til fredag klokken 00.05 en 25-årig mand uden fast bopæl, da han kom kørende i bil ad Parkvej – det skulle vise sig at være en rigtig god idé.

Han virkede noget påvirket, og narkometertesten viste da også positiv for hash, amfetamin og kokain.

Hans kørekort var dog ikke i fare, idet han i forvejen ikke havde førerret – og det kommer til at vare en rum tid før han kan overveje kørekort igen.

Det blev da heller ikke bedre da politiet ransagede hans bil, og her fandt de en del ulovligt fyrværkeri (bl.a. flere kanonslag), en ulovlig kniv, noget hash og noget ammunition. Så den 25-årige blev sigtet efter fyrværkeriloven, efter våbenloven, efter lov om euforiserende stoffer og for at køre påvirket i frakendelsestiden.