Ville sælge mobiltelefon: Slået ned af ‘køber’

(Arkivfoto: Allan Andersen)

GREVE: Kl. 20.30 anmeldte en 36-årig mand fra Ishøj, at han kl. ca. 20.00 på en parkeringsplads ved Søjlegården var blevet frarøvet en mobiltelefon. Han havde haft mobiltelefonen til salg via et internetbaseret salgssted og havde fået en henvendelse fra en interesseret køber.

De havde aftalt at mødes på parkeringspladsen, hvor den interesserede køber tog mobiltelefonen i øjesyn. Pludselig fik den 36-årige et kraftigt slag i ansigtet, hvorefter den interesserede køber stak af medbringende den 36-åriges mobiltelefon.

Køberen flygtede til fods ad en nærliggende sti og blev beskrevet som: mand, mellemøstlig af udseende, 17-18 år, ca. 170 cm høj, spinkel af bygning, sort kort hår, iført mørkt tøj og talte dansk.

Den 36-årige kørte retur til en bekendt, inden røveriet blev anmeldt, og politiet kunne konstatere i forbindelse med en personlig afhøring, at anmelderen som følge af slaget havde fået en hævelse i ansigtet. Politiet efterforsker nu sagen og forsøger at få den mistænkte identificeret ud fra bl.a. tekniske spor i sagen.

Politiet i Køge hører gerne fra personer, der har bemærket røveren i området. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.