31-årig mand dræbt på stedet: Dræbt i vanvittig overhaling

(Foto: Local Eyes)

HØNG: Onsdag aften kl. 21.15 fik politiet via alarm 112 melding om et alvorligt færdselsuheld hvor to køretøjer var stødt frontalt sammen på Høng Landevej og en person skulle være kommet alvorligt til skade.

En 31-årig mand blev dræbt onsdag aften, da han forsøgte at overhale en stribe biler på Høng Landevej. Manden var i forvejen fradømt kørekortet, men kørte alligevel bil og den sidste køretur endte med at koste ham livet.

Rednings- og ambulancepersonale var sammen med en lægehelikopter sendt til uheldsstedet, hvor de forulykkede køretøjer spærrede vejen, så politiet afspærrede vejen for trafik i begge retninger. En hårdt kvæstet mand i en personbil blev kort efter erklæret afgået ved døden på grund af sine kvæstelser, medens to personer i en anden personbil med tilkoblet hestetrailer havde pådraget sig mindre alvorlige knoglebrud.

Hestetraileren med to heste var væltet som følge af uheldet, men hestene var sluppet uskadte fra uheldet og blev kørt bort fra stedet til deres stald.

Den afdøde mand blev bragt til skadestuen i Holbæk i en ambulance, medens den kvindelige 34-årige fører fra Vemmelev i bilen med hestetraileren blev fløjet til Rigshospitalet til behandling for mindre kvæstelser i det ene ben. Den mandlige, 35-årige passager fra Vemmelev blev bragt til skadestuen i Slagelse til behandling på grund af mistanke om brud i en arm.

En bilinspektør blev tilkaldt til at foretage undersøgelse af uheldsstedet og de implicerede køretøjer. En foreløbig konklusion på undersøgelserne blev, at den omkomne mand var en 31-årig mand fra Slagelse, som i forvejen var frakendt kørekortet.

Han var fører af en mindre personbil i nordlig retning og ifølge vidner i færd med at foretage en overhaling, da han på en lige vejstrækning stødte frontalt ind i den modkørende personbil med tilkoblet hestetrailer.

Rutinemæssigt har politiet fået udtaget en blodprøve af den omkomne til nærmere undersøgelse for både alkohol/euforiserende stoffer. De pårørende til den 31-årige er underrettet om dødsfaldet, og politiet åbnede vejen for trafik kl. ca. 00.45.