76-årig mand dræbt: Ramt af hjemmeplejebil midt på vejbanen

(Foto: Allan Andersen)

FJERRITSLEV: En tragisk trafikulykke kostede søndag morgen omkring kl. 08.20 en 76-årig mand livet. Manden stod pludselig ude på vejbanen, hvor en bil fra hjemmeplejen ramte manden.

En 76-årig mand er afgået ved døden efter han blev påkørt på Parkvej i Fjerritslev, hvorfor den 76-årige mand befandt sig ude på kørebanen er en af de ting ved ulykken som Nordjyllands Politi undersøger.

De pårørende er underrettet, oplyser Nordjyllands Politi.

Det var en kvinde fra hjemmeplejen som, i en af hjemmeplejens biler, ramte manden der som nævnt pludselig stod ude på vejbanen. Nordjyllands Politi har ikke rejst sigtelser pt mod kvinden, som rutinemæssigt blev alkotestet og var fuldstændig ædru.

Nordjyllands Politi afventer nu bilinspektørens rapport, før der sker yderligere i sagen.