Brandvæsnet rykkede ud til voldsom brand i anneks

(Foto: Allan Andersen)

DRONNINGMØLLE: Lørdag aften omkring kl. 20 opdagede beboerne i et hus på Linde Allé flammer bag ruden i deres anneks, og slog straks alarm til 1-1-2.

Frederiksborg Brand & Redning’s køretøjer rykkede straks ud fra brandstationen i Gilleleje, og satte kursen mod adressen i Dronningmølle, hvor det allerede brændte voldsomt.

Ifølge oplysningerne på brandstedet havde beboerne i huset opdaget ild bag ruderne i annekset, og straks slået alarm via 1-1-2. Inden brandkøretøjerne nåede frem stod flammerne dog ud af annekset som derved led en krank skæbne.

Selve branden blev hurtigt slået ned, hvorefter brandfolkene kunne gå i gang med efterslukningen, her blev bla. en del af isoleringen taget ud og annekset nøje undersøgt med et termisk kamera så alle gløder blev slukket.

– Der er tale om et helt klassisk anneks med bla. lidt værktøj, og almindelige sager samt en fryser. Strømmen er selvfølgelig ødelagt under branden, og derfor har vi tilkaldt en elektriker til at tage sig af den side af sagen, oplyste indsatslederen for Frederiksborg Brand & Redning på brandstedet.

Ingen personer kom noget til under branden, hvor brandårsagen endnu er ukendt.