Haps: Stjålet bil stoppet med fire biltyve i

(Foto: Politirapporten.nu)

UGERLØSE:  Mandag morgen kl. 07.10 anmeldte en 35-årig mand fra Ugerløse, at hans personbil var blevet stjålet i løbet af natten af ukendte gerningsmænd. Politiet modtog anmeldelsen og efterlyste bilen i politiets systemer.

Kl. ca. 00.15, natten til tirsdag, udløste nummerpladen en alarm i ANPG-systemet (Automatisk NummerPlade Genkendelse) i en patruljebil som kørte bagved den stjålne personbil på Køge Bugt Motorvejen, nordgående, lige før Karlslunde Rasteplads.

Skærmen oplyste at bilen foran var efterlyst af politiet som stjålet, og patruljen fik uden dramatik standset bilen på rastepladsen og foretog efterfølgende anholdelse af en 18-årig kvinde fra Bagsværd (fører), en 17-årig ung mand fra Solrød Strand, en 21-årig kvinde fra Horslunde og en 26-årig mand fra Køge (alle tre passagerer).

De blev alle sigtet for uberettiget brug af personbilen, som den 18-årige fører havde stjålet i Ugerløse og herefter kørt rundt i, hun blev også sigtet for kørsel uden førerret, idet hun ikke havde erhvervet sig et kørekort endnu.

Alle fire anholdte blev løsladt efter afhøring til sagen i løbet af natten.

Den 17-åriges forældre blev også forsøgt underrettet, så de kunne få mulighed for at overvære afhøringen af deres søn. De sociale myndigheder vil for han vedkommende også blive underrettet om sagen mod den 17-årige.

Alle fire kan forvente at høre nærmere fra politiet, når sagen skal afgøres.