Indbrudstyv afsløret af alarm: Indbrudstyv sigtet for røveri

(Arkivfoto: Allan Andersen)

VÆGGERLØSE: Tirsdag aften klokken 21.09 gik en privat tyverialarm i gang i et hus på Ægirsvej, og det indbrud endte som et røveri.

En mand og en kvinde, der passede huset for ejeren, som var på ferie, kørte hurtigt til adressen, og her overraskede de en mandlig tyv, der var på vej ud af huset med ting, han havde stjålet fra huset.

Manden, der passede huset, forsøgte at tilbageholde tyven, men tyven satte sig til modværge og slog en flaske i hovedet på manden. Kvinden tilkaldte politiet, og tyven forsøgte herefter at stikke af, men det lykkedes manden, at få fat på tyven igen, og holde ham fast til politiet kort efter kom.

Tyven, der er 26 år og fra Gedser, blev anholdt og sigtet for røveri. Den 26-årige fremstilles i dag kokken 13 ved retten i Nykøbing F.