Kørte uden kørekort: Afsløret med strømpistol i midterkonsol

(Modelfoto: AK)

VIBY SJ: Tirsdag kl. 12.40 standsede politiet en personbil på Tofthøjvej for at lave en rutinemæssig kontrol.

I bilen sad to personer, en 27-årig mand fra Køge sad bag rattet og en 26-årig fra København var med som passager. Føreren af bilen havde ikke noget kørekort, da han ikke havde generhvervet førerretten efter en tidligere frakendelse.

Betjentene mistænkte desuden de to i bilen for at være i besiddelse af narkotika, så bilen blev ransaget.

Det var dog ikke stoffer som politiet stødte på i bilen, men en strømpistol, der lå gemt under armlænet i midterkonsollen. Den 27-årige erkendte, at det var hans strømpistol, og han blev sigtet for overtrædelse af våbenloven og kørsel uden førerret. Strømpistolen beslaglagde politiet med henblik på destruktion.

Den 27-årige kan forvente at høre mere fra politiet, når sagen skal afgøres.