Kontant afregning: 60 dages fængsel for skud med fyrværkeri mod par

TOFTLUND: En 20-årig mand havde omkring kl. 00.15, natten til onsdag, skudt med fyrværkeri mod andre – det blev afregnet med 60 dages ubetinget fængsel på stedet.

Kort efter midnat fik Syd- og Sønderjyllands Politi en anmeldelse om, at 20 årig mand i Toftlund rendte rundt og skød med et bomberør direkte mod personer, en mand og en kvinde på 21 år, og fyrværkeriet havde bla. sat ild i kvindens jakke.

Den 20 årige mand blev kort efter anholdt og sigtet for overtrædelse af straffeloven, og taget med på bagsædet af en patruljevogn. Han blev placeret i detentionen, og onsdag fremstillet i grundlovsforhør hvor dommeren ikke så med milde øjne på ‘legen med fyrværkeri’.

Den 20-årlige erkendte overtrædelse af straffelovens paragraf 252 om forvoldelse af fare for andres liv og førlighed., og indkasserede en straksdom på 60 dages ubetinget fængsel, der skal afsones med det samme.