Muligt afgivet skud under hjemmerøveri mod 61-årig mand

(Foto: Allan Andersen)

SVEBØLLE: Mandag eftermiddag kl. 14.08 anmeldte en stærkt chokeret, 61-årig mand fra Svebølle, at han natten til mandag var blevet opsøgt på sin bopæl på Nordvestvej af to maskerede mænd, der forlangte at få udleveret værdier.

Han udleverede bl.a. sin pung med indhold, samtidig med at de to røvere overfaldt den 61-årige med slag. Efter at have gennemsøgt offerets lejlighed flygtede røverne til fods væk fra området i ukendt retning. Med baggrund i anmeldelsen iværksatte politiet kriminaltekniske undersøgelser på mandens bopæl for at finde spor, der kan føre til identifikation af de to røvere. De var begge iført mørkt tøj og maskering under røveriet.

Hundepatruljer undersøgte i går eftermiddag området omkring offerets bopæl for eventuelle spor efter røverne. De tekniske undersøgelser fortsætter i dag tirsdag, idet politiet har modtaget oplysninger om, at der kan være afgivet skud i forbindelse med det røveriske overfald, som offeret slap fra med lettere skader.

Politiet i Holbæk hører gerne fra personer, der natten til mandag i området ved Nordvestvej har bemærket noget usædvanligt.

Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.