Psykisk syg mand begik vold og raserede frisørsalon

(Foto: Allan Andersen)

AARHUS: En 41-årig mand begik tirsdag omfattende hærværk på en frisørsalon i Frederiks Allé i Aarhus og overfaldt flere personer.

Omkring kl. 15.00 satte den 41-årige sig i en frisørstol i salonen og forlangte at blive klippet. Uden varsel begyndte han pludseligt at skubbe en masse genstande ned fra en hylde, og da den 60–årige frisør bad ham gå ud af butikken, blev den 41-årige særdeles aggressiv og slog frisøren gentagne gange med knytnæver i ansigtet og på kroppen.

Herefter tog manden en lille skulptur på stedet, som han slog om sig med og knuste flere spejle og genstande. En 29-årig mand forsøgte at standse den 41-årige, hvorefter han også slået med skulpturen. Efter at have ødelagt en del inventar i butikken løb den 41-årige ud af butikken og ind i en 7-Eleven i nærheden.

Her tog han en kage, som han begyndte at spise. Da den 55-årige ekspedient bad ham stoppe, kastede den 41-årige kagen i hovedet på ham og begyndte herefter at kaste med vinflasker, som blev smadret rundt i butikken.

Da politiet kom frem, så betjentene en flaske flyve ud af butikken, og de fik hurtigt anholdt den 41-årige, som blev sigtet for flere tilfælde af vold, grov vold og hærværk.

Den 41-årige blev vurderet til ikke at være egnet til at sidde på politistationen og blev i stedet kørt til psykiatrisk afdeling efter afhøringen.

De to forurettede fik flere mindre skader efter overfaldet, men hverken de eller ekspedienten kom umiddelbart alvorligt til skade.