Ransagning af bil førte til skunklaboratorium

(Arkivfoto: Allan Andersen)

BRABRAND: En patrulje standsede tirsdag aften kl. 21.05 en bil på Gudrunsvej i Brabrand, var det begyndelsen på en hurtigt efterforskning, der endte med at føre til fire anholdelser og beslaglæggelsen af en del narko.

Betjentene kunne hurtigt lugte, at der var hash i bilen, og de to mænd på 21 og 22 år, som sad i den, blev visiteret, og køretøjet blev ransaget.

Patruljen fandt flere salgsposer med skunk, en del kontanter og nogle ulovlige piller, og de to mænd blev begge anholdt og sigtet for at ville sælge stoffer.  Fundene fik politiet til at efterforske de to mænd nærmere. Den 22-årige havde tidligere været tilknyttet en adresse i Trige, og politiet fik via efterforskningen mistanke om, at der foregik ulovlige ting på stedet. Ganske rigtigt – inde i huset fandt betjentene nogle poser skunk og et par designermøbler, som stammede fra et tidligere indbrud.

I et skur tæt på huset var der oprettet et skunklaboratorium med over 100 ulovlige planter. Både udstyr og planter blev beslaglagt, og to mænd på 50 og 75 år, som nu var tilknyttet adressen blev anholdt og sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer med henblik på salg og for hæleri ved at være i besiddelse af de stjålne møbler.