Sort Suzuki i voldsom ulykke: Hvid bil skal være undkørt fra stedet

Hvordan den lille Suzuki har præsteret at lave disse spor , helt alene - det melder historien ikke noget om.

HUNDESTED: En bil kørte natten til søndag galt på Amtsvejen i landsbyen Amager Huse, bilen skred et langt stykke henad asfalten før den røg ud i rabatten og nedlagde et skilt på vejen. En hvid personbil efterlyses i den forbindelse.

Hvad der præcist er foregået er ikke kendt fra politiets side endnu, men ifølge flere af de unge så var der tale om at en hvid modkørende bil, som foretog et venstresving ind mod Sølager, trods denne havde vigepligten.

Den lille Suzuki er tilsyneladende i undvige manøvren kommet i skred henover 80 -100 meter hvorunder den har efterladt lange tydelige spor på asfalten, pløjet en del af rabatten op, nedlagt et skilt og kollideret med en skrænt for derefter at ryge retur henover cykelstien og igen ud i rabatten.

Der er udfra de fysiske spor på stedet ingen tvivl om at hastigheden var været på den forkerte side af de lovlige 50 km/t i bymæssig bebyggelse – men da der ikke skete alvorlig personskade har uheldet ikke været undersøgt af en bilinspektør hvorfor farten forbliver ukendt.

Sporene ligner at komme fra to forskellige biler, men i flere opslag på Facebook fastholdes det at den eneste bil der forulykkede var den sorte Suzuki.

Føreren af den hvide bil bedes henvende sig til Nordsjællands Politi på 1-1-4