Strandvasker formentlig identificeret med borgernes hjælp

Billede 1: Vielsesring med teksten: Bruni (uendelighedstegn) 7.7.17

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi beder om hjælp til at finde ud af, hvem en afdød uidentificeret mand er, som  den 26. januar om formiddagen blev fundet liggende død i strandkanten ved Hummingen Strand ud for Diget 11 i Dannemare.

**OPDATERING: Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi har nu fundet frem til, hvem den afdøde uidentificerede mand med stor sandsynlig kan være, og takker derfor mange gange for hjælpen med identificeringen. De pårørende er underrettet.** 

Manden er stadig ikke identificeret, og derfor beder politiet nu offentligheden om hjælp.

Manden er lys i huden og europæisk af udseende. Han er anslået til at være ca. 50-60 år, 175-180 cm høj, kraftig af bygning med kort mørkt hår, der har et gråligt skær. Han er velsoigneret og solbrun på ryggen.

Han var iført orange trøje med skrift, mørke joggingbukser, blå Nike kondisko og en mørk jakke med pelskant på hætten.

Manden bar et armbånd samt en vielsesring på højre hånd og så havde han to øreringe i venstre øre.

Politiet har ikke kendskab til savnede personer, som kan være identisk med den fundne person.