19-årig bilist kvæstet: Sigtet for kørsel uden førerret

(Arkivfoto: Allan Andersen)

KALUNDBORG: Onsdag eftermiddag kl. 13.57 skete et sammenstød imellem to biler på Lundevej, da en 19-årig mand fra Kalundborg af uvisse årsager kom i slinger og endte i den modkørendes kørebane, hvor han stødte sammen med en 36-årig kvinde fra Kalundborg.

Den 19-åriges bil fortsatte efter sammenstødet videre, hvor den påkørte en postkasse og nogle fliser ved en ejendom. Herefter fortsatte den over i haven ved en anden ejendom, hvor den påkørte en hæk og et træ inden den væltede om på taget og fik udløst alle airbags.

Politi og ambulance kom frem til stedet, hvor den 19-årige blev kørt til sygehuset til behandling og undersøgelse, men han var ikke kommet alvorligt til skade og blev indlagt til observation for hjernerystelse.

Den 36-årig slap fra uheldet med en forskrækkelse. Politiet tog kontakt til de husejere, som havde fået skader på deres ejendom og orienterede dem om uheldet.

Den 19-årige havde intet kørekort, så han blev efterfølgende sigtet for kørsel uden førerret og afhørt til uheldet. Han kan forvente at høre mere fra politiet i sagen.