35-årig narkobilist kørte galt: Bil fuldstændig smadret

(Foto: Allan Andersen)

VEJBY: En 35-årig mand fra Gilleleje kørte klokken 02.50 natten til mandag galt i sin Mercedes på Tisvildevej, lige midt i det velkendte ‘salatsving’.

Den 35-årige mand, som ifølge Nordsjællands Politi var påvirket af euforiserende stoffer, kom kørende fra Tisvilde mod Vejby da han mistede herredømmet over sin bil.

Bilen kørte over i modsatte vejbane, og ud i rabatten hvorefter bilen påkørte en træstub, fortsatte henover en betonbrønd og cykelstien for til sidst at ende liggende på taget i grøften i den modsatte vejbane.

Den 35-årige mand kom ifølge Nordsjællands Politi ikke til skade ved uheldet, men blev taget med på skadestuen i en ambulance hvor han fik udtaget en blodprøve, som skal vise hans nøjagtige påvirkelsesgrad, det er ikke oplyst hvad den 35-årige mand var påvirket af.

(Foto: Allan Andersen)
(Foto: Allan Andersen)