78-årig kvinde i kritisk tilstand efter påkørsel

(Foto: Allan Andersen)

HELSINGE: En påkørt kvinde på Skolegade, er blevet identificeret som en 78-årig kvinde fra Helsinge. Natten igennem havde politiet ingen idé om hvem hun var.

Kvinden er fortsat i kritisk tilstand, efter at hun blev påkørt af bil i fodgængerfeltet på Skolegade, lige ved Boagervej, i Helsinge.

Vagtchef ved Nordsjællands Politi, David Buch, oplyser tirsdag morgen at kvindens pårørende er blevet underrettet. Politiet havde natten igennem problemer med at få identificeret kvinden, idet hun ikke havde haft nogen personlige papirer på sig og derfor kunne politiet ikke fastslå hendes identitet, og foretage underretning af de pårørende.

Føreren af personbilen var, ifølge Nordsjællands Politi, en 38-årig kvinde fra Græsted som ikke kom noget fysisk til ved ulykken og der er endnu ikke taget stilling til eventuelle sigtelser, tirsdag morgen.

Ulykken skete mandag aften omkring kl. 17.41, hvor kvinden blev påkørt af en mindre personbil mens hun tilsyneladende bevægede sig ud i fodgængerfeltet med sin rollator – de helt præciste omtændigheder ved ulykke er fortsat ved at blive undersøgt af en bilinspektør og politiets teknikere.

Undersøgelserne på uheldsstedet blev afsluttet mandag aften, og nu skal der arbejdes på at finde frem til hvad der præcist skete på stedet, som ellers er godt oplyst og med et tydeligt fodgængerfelt.