Politi afblæser efterlysning: Voldsmand er identificeret

Nordsjællands Politi efterlyser ikke længere den formodede gerningsmand bag et voldeligt overfald begået i Smørum den 8. december 2019, idet han formentlig er identificeret.

Torsdag efterlyste Nordsjællands Politi en formodet gerningsmand bag et voldeligt overfald begået i Smørum Centret den 8. december 2019, og den formodede gerningsmand nu med stor sandsynlighed identificeret.

Flere borgere har nemlig uafhængigt af hinanden kontaktet Nordsjællands Politi og angivet det samme navn, ligesom selvsamme mand via en forsvarsadvokat har kontaktet politiet med henblik på en udredning af hændelsen, og Nordsjællands Politi afmelder derfor efterlysningen.

– Den formodede gerningsmand er klar over, at vi er bekendte med hans identitet, og næste step i sagen er derfor, at han kommer ind til en afhøring, så vi kan høre hans version af episoden, fortæller politikommissær Camilla Priegel fra Nordsjællands Politi.

Inden Nordsjællands Politi efterlyste den formodede gerningsmand offentligt, havde politiet blandt andet efterlyst ham internt i egne rækker, ligesom politiet havde været i dialog med relevante taxaselskaber, idet overfaldet skete efter en batalje om betalingen for en køretur fra København til Smørum. Dette havde dog ikke ført til en identifikation af manden, hvilket var en af årsagerne til, at han blev efterlyst offentligt.

– Vi sætter enormt stor pris på de mange henvendelser, som potentielt kan føre til, at vi kan tage et stort skridt fremad i vores efterforskning. Borgernes tip i sagen fortæller os nok engang, at de står klar til at hjælpe os, hvis vi måtte have brug for det, og det er vi ekstremt glade for, slutter Camilla Priegel.