Politi afgav varselsskud: 22-årig mand truede betjente med to knive

(Modelfoto: Allan Andersen)

HAVNDAL: Østjyllands Politi fremstiller tirsdag kl. 13.00 en 22-årig mand i grundlovsforhør i Retten i Randers. Han sigtes for trusler mod politiet, efter han mandag kl. 17.30 blev anholdt på en adresse syd for Havndal. 

Et familiemedlem til den 22-årige ringede til politiet, da hun var bekymret for den 22-årige, som befandt sig i hendes hjem og var aggressiv og udadreagerende. Hun var selv gået fra stedet, og den 22-årige var alene på adressen.

En patrulje kørte til stedet, og her blev de mødt af den 22-årige, som truede betjentene med to knive. Trods gentagne formaninger om at lægge knivene, fortsatte den 22-årige med at gå imod betjentene, som måtte anvende peberspray og affyre et varselsskud, inden det lykkedes at få manden til frivilligt at overgive sig. Ingen personer kom til skade ved episoden.