Politiet: Hvem kørte voldsoffer til skadestuen?

(Foto: Allan Andersen)

HJØRRING: Nordjyllands Politi vil meget gerne i kontakt med en bilist, som mandag den 24. februar 2020 cirka kl. 17:30 kørte en mand til skadestuen i Hjørring. Bilisten er et vigtigt vidne i en voldssag.

Mandag den 24. februar 2020 ca. kl. 17:30 blev en mand på 27 år tvunget med i en bil på Svanelunden i Hjørring. I bilen blev manden udsat for trusler og vold ved tildeling af flere slag mod hoved og krop. Ydermere blev manden frarøvet sin telefon og taske.

Det lykkedes dog manden at flygte fra bilen på Park Alle ud for tankstationen Q8 i Hjørring. Her fik han efterfølgende standset en bilist, som kørte ham til skadestuen i Hjørring.

”Den 27-årige mand var grundet sin chokerede tilstand ikke i stand til at fortælle os noget om den bilist, som hjalp ham på skadestuen. Men pågældende er et vigtigt vidne i denne grove voldssag, så derfor håber vi meget, at vi kan komme i kontakt med vedkommende,” forklarer politikommissær Lene Madsen fra politiets efterforskningscenter i Hjørring.

Hun understreger, at man også meget gerne hører fra andre borgere, der befandt sig i området Svanelunden/Park Alle på dette tidspunkt og måske har set eller hørt noget af relevans for sagen.

Bilisten kørte i en grønlig/blålig stationcar, muligvis en Volvo V70.
Bilisten samlede forurettede i sagen op kl. 17:46 ved Q8 på Park Alle.

Ring til politiet på tlf. 114, hvis du mener at vide, hvem den efterlyste bilist er, eller har andre oplysninger i sagen.

Gerningsmændene er anholdt og varetægtsfængslet
De tre gerningsmænd i bilen var alle kendt af forurettede. Der er tale om mænd på 24, 28 og 30 år. De er alle fra lokalområdet.

Gerningsmændene blev tirsdag den 25. februar 2020 anholdt. De blev alle den 26. februar fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Hjørring, hvor de blev varetægtsfængslet i 4 uger – forurettede kom ikke alvorligt til skade som følge af volden.

Af hensyn til efterforskningen kan Nordjyllands Politi ikke give flere oplysninger i sagen.