To års fængsel og udvisning til narkosælger

(Foto: Allan Andersen)

En 33-årig mand blev onsdag ved Retten i Randers kendt skyldig i narkohandel og idømt to års ubetinget fængsel og udvist til sit hjemland Bosnien.

I november fik Østjyllands Politis specialpatrulje et tip om, at den 33-årige solgte stoffer fra sit hjem i nærheden af Allingåbro. En aften tog betjentene på uanmeldt besøg hos manden, der forsøgte at løbe ud af bagdøren med en bøtte kokain og ecstasy, da han opdagede politiet. Han nåede dog ikke døren, før betjentene havde fat i ham.

Ud over 48 ecstasy-piller og 49 gram kokain fandt betjentene omkring 640 gram amfetamin i mandens fryser, ligesom de også beslaglagde en mindre mængde hash og skunk og noget cannabisolie. I huset lå der også adskillige salgsposer, og i retten erkendte den 33-årige, at han havde solgt narko flere gange.

Den 33-årige blev også dømt for at have overtrådt våbenloven ved at have været i besiddelse af flere haglpatroner, som han ikke havde tilladelse til at have.

Hård narko straffes hårdt
Det var en stor mængde amfetamin, som politiet nu har fået væk fra gaden. Retten fulgte praksis med at straffe handel med hård narko med en længere fængselsstraf, og da hans tilknytning til Danmark er begrænset, blev han også udvist af landet, ” siger Senioranklager Jakob Beyer, som er tilfreds med onsdagens dom.

Den 33-årige erkendte forholdene i retten, men ankede dommen til formildelse.