Ingen forbrydelse bag dødfunden mand ved Rebæk Strand

KOLDING: Mandag den 9. marts kl. lidt i 8 modtog Sydøstjyllands Politi en anmeldelse om en yngre mand, der var fundet død i vandet ved Rebæk Strand ved Kolding.

Der er tale om en yngre mand fra nærområdet og de pårørende er underrettet. Politiets undersøgelser har vist, at der ikke ligger en forbrydelse bag dødsfaldet, men der er tale om en ulykkelig hændelse.

Da den yngre mand blev fundet død i vandet og på grund af omstændighederne i øvrigt blev der iværksat efterforskning med henblik på at identificere den afdøde og afdække, om der måtte ligge en forbrydelse bag dødsfaldet. Derfor undersøgte kriminalteknikere, efterforskere, hundeførere og en retsmediciner i går findestedet ved Rebæk strand og området omkring.

På baggrund af ovenstående har Sydøstjyllands Politi ikke yderligere oplysninger i sagen til offentligheden.