Mænd stjal håndsprit og truede med at stikke med kniv

(Foto: Allan Andersen)

AARHUS: Vagterne på Aarhus Universitetshospital modtog søndag kl. ca. 22.09 en indbrudsalarm fra afdeling B101. Én af vagterne cyklede derfor til afdelingen.

Da vagten nåede frem til døren ind til gangen, hvor alarmen var gået, så han en mand krydse gangen. Han ringede herefter til de øvrige vagter på stedet, da de ikke vidste, hvor mange gerningsmænd der var. Da de gik ind til gerningsstedet, så de en mand løbe fra stedet med flere poser, og én af vagterne satte derfor i løb efter ham.

Gerningsmanden råbte til vagten, at han ikke skulle komme nærmere, og at han ville stikke ham med en kniv, hvis han gjorde det. Gerningsmanden havde i flugten smidt poserne fra sig, der viste sig at indeholde 27 flasker håndsprit og to bærbare computere.

Manden beskrives som:
Mellemøstlig af udseende
18-30 år
180-185 cm høj
Almindelig af kropsbygning
Brun hudfarve
Iført træningsbukser, sort dunjakke med skrå syninger og en hætte, der var trukket op
Han kørte fra stedet i en mindre mørk personbil

Østjyllands Politi hører gerne fra alle, der kan have set noget, på tlf. 114.