Mand amok: Frarøvede P-vagt hans arbejdsterminal

(Foto: Allan Andersen)

HELSINGØR: Søndag eftermiddag kl. 16.21 anmeldte en p-vagt, at en aggressiv mand netop havde frarøvet ham hans IT-terminal, som han brugte i forbindelse med sit arbejde.

P-vagten befandt sig på en p-plads omkring Murergade, da den aggressive mand henvendte sig med en tidligere udstedt p-afgift, som den pågældende p-vagt ikke havde udstedt.

Manden forsøgte at få p-vagten til at trække p-afgiften tilbage, men da han blev meddelt, at dette ikke var en mulighed, blev han endnu mere aggressiv og fravristede blandt andet den førnævnte terminal fra p-vagten, inden han forlod stedet.

Politiet blev sendt til stedet, og på baggrund af p-vagtens vidneudsagn samt den udstedte p-afgift, som lå i en hæk, blev den mulige gerningsperson, en 62-årig mand fra Helsingør, sidenhen udfundet og afhørt på politistationen, hvor han blev sigtet for tyveri.